Wimperextensions

Wilt u een mooie natuurlijke oogopslag met volle mooie wimpers die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, kies dan voor Blink One by One wimperextensions. Bij MiBeauty wordt uitsluitend gewerkt met wimperextensions van het merk Blink. Blink is wereldwijd een toonaangevend merk met mooie natuurlijke en flexibele wimperextensions in het assortiment.

Kiest u voor Blink One by One wimperextensions, dan bespreken wij voordat wij gaan beginnen uw wensen. Wij zullen, afhankelijk van de kwaliteit van de natuurlijk wimpers, samen met u de lengte, de dikte en de krul van de wimperextensions bepalen. Hoelang de wimperextensions blijven zitten is afhankelijk van vele factoren. Gemiddeld zullen de wimperextensions 4-6 weken blijven zitten. Houd er wel rekening mee dat gedurende deze periode er wel wimperextensions zullen uitvallen. Dit heeft te maken met de groeicyclus van de natuurlijk wimper. Iedere dag verliezen een mens gemiddeld 3-5 wimpers. Met het verlies van de natuurlijke wimper, verliest u ook de wimperextension. Om het mooiste resultaat te behouden, raden wij aan om de wimpers iedere 2-3 weken te laten opvullen.

Uiteraard is het ook mogelijk om eenmalig wimperextensions te laten zetten. Dit is ideaal voor een feestje of voor als u op vakantie gaat. Met de wimperextensions is het gebruik van mascara niet meer nodig. Hierdoor ziet u er op ieder moment van de dag mooi uit.

Voor de prijzen van onze wimperextensions wil ik u verwijzen naar onze prijslijst.

© Copyright - PRwebdesign